Výsledky sběrové soutěže

08.04.2014 16:22

V pátek byl přivezen kontejner a již v pondělí ráno jsme volali o jeho výměnu za prázdný. Toto kolečko proběhlo ještě dvakrát. Naplnili jsme neuvěřitelné tři kontejnery - celkem 9.700 kilogramy papíru. Díky tomu jsme si vydělali 22.310,- Kč, což je z hlediska školního rozpočtu částka obrovská. Moc děkujeme. 

A jak dopadla třídní soutěž?

S obrovským náskokem vyhráli žáci 5. ročníku, kteří přinesli téměř čtyři tuny papíru. Na dalších místech již tak velké rozdíly nebyly. Druzí jsou třeťáci (1500 kg), třetí místo těsně obsadili prvňáčci (1460 kg). Bramborovou medaili získávají naši nejmenší kamarádi z mateřinky (1300 kg), následováni čtvrťáky (1100kg). Vždy je někdo poslední, i přes snahu se na šestém místě umístili druháci (900 kg).

Ještě napínavější je pro nás i soutěž mezi školami, kterou pořádají Pražské služby. Tam jsme se díky tomuto rekordnímu sběru vyhoupli na průběžné první místo. Sledujte, jak si vedeme na: https://www.psas.cz/index.cfm/soutez-skoly/vysledky/

Prvních deset škol v této soutěži bude finančně odměněno. Vyhlášení výsledků proběhne v červnu. 

A za co chceme peníze utratit? Zakoupili jsem výkonnou ozvučovací soustavu, která umožní ozvučit naše akce - akademie, zahájení školního roku, land art, čaroďky, rozloučení se se školním rokem a mnoho dalších. Všechny děti dostanou sladké odměny. Zbytek finanční částky bude spravedlivě rozdělen ku potřebám mateřské školky a školy, v poměru 1:3  (35 dětí v MŠ . 105 dětí v ZŠ)